Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri și joi

De: Dragos Tanase / 11.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri și joi
Vremea va fi predominant frumoasă, miercuri și joi, fiind mai caldă decât în mod normal în această perioadă.

Cerul va fi variabil spre senin, iar izolat, în zonele joase, noaptea și dimineața va fi ceață.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperatura maximă va ajunge la 18 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -5 grade Celsius, în special în depresiuni, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. (ANM).

MIERCURI:

Vremea va fi predominat frumoasă și caldă pentru acestă perioadă, în toată țara. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va continua să prezinte intensificări temporare, ziua, în Moldova, Dobrogea și jumătatea estică a Munteniei, precum și în zona montană, cu viteze ce pot depăși la rafală 50 km/h, iar pe crestele cele mai înalte 70 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 18 grade Celsius, iar cele minime, între -6 și 3 grade Celsius. Izolat, în zonele joase, se va semnala ceață.

JOI:

Vremea se va menține predominat frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând în cursul nopții regiunile estice, unde se vor semnala unele înnorări. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare ziua în Moldova, Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei, dar și pe crestele montane. Temperaturi maxime: 9 – 17 grade Celsius. Temperaturi minime: între -5 și 4 grade Celsius. La fel ca și miercuri, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață.

Află cum va fi vremea în București, pe gandul.info