Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 1 februarie 2014

Apropo.ro / 31.01.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 1 februarie 2014
Vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării. Pe arii restrânse va ninge slab. Temperaturile maxime vor atinge 5 grade Celsius în Maramureș.

Sâmbătă, 1 februarie 2014, temperaturile vor marca o creștere, dar vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros în regiunile intracarpatice, iar în est și sud norii de nivel jos vor persista, pe arii restrânse va ninge slab și, îndeosebi dimineața și noaptea, se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură. Vântul va avea intensificări în sud-vestul țării și la munte.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -11 grade în Moldova și 4…5 grade în Maramureș și Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -14 și -1 grad, mai scăzute în depresiuni spre -18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi noros, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimă va fi de -7…-6 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

Tendința de vreme deosebit de rece se va menține și în zilele următoare, când mercurul termometrelor în județul Vaslui nu va urca mai mult de minus 10 grade. Vor fi în continuare nopți geroase, cel puțin până duminică, atunci când minimele vor coborî până la minus 17-18 grade Celsius„, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX șeful Stației Meteo Vaslui, Marius Acasandrei.