Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 1 martie 2014

Apropo.ro / 28.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 1 martie 2014
De 1 martie vremea se menține caldă, cu maxime termice de până la 16 grade în Banat. În București vor fi maxime de 10 grade Celsius. În sudul și estul țării, izolat, sunt condiții de ploi slabe.

Sâmbătă, 1 martie 2014, vremea în România se va menține caldă în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei și 16 grade în Banat, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade. În sudul și estul teritoriului cerul va fi mai mult noros, va ploua, pe arii restrânse ziua și local în cursul nopții, iar izolat se va semnala ceață. În celelalte zone înnorările vor fi temporare și mai ales în prima parte a zilei, vor fi ploi slabe, pe spații mici.

În special în Carpații Meridionali și Orientali, la peste 1500 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, Dobrogea, Moldova și la munte, iar noaptea și în regiunile sudice.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab, îndeosebi noaptea când și vântul va deveni moderat. În primele ore ale zilei va mai fi ceață.