Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 august 2013

Apropo.ro / 09.08.2013, 18:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 august 2013
Sâmbătă, 10 august 2013, vremea se menține în continuare călduroasă, cu valori uțor mai scăzute decât zilele precedente. Temperaturile maxime vor atinge 36 de grade Celsius, în sudul Olteniei.

Sâmbătă, 10 august 2013, valorile termice ale temperaturilor în România vor marca o scădere ușoară față de vineri, dar vremea va fi în continuare călduroasă la nivelul întregii țări, caniculară după-amiaza local în sud și izolat în vest și centru.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 de grade pe litoral și 36 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 16 și 22 de grade. În a doua parte a zilei în regiunile nordice, vestice și centrale se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice își vor face apariția pe arii restrânse în a doua parte a zilei.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt: 1 m/s, dinspre NE. Maxima zilei: 28 grade Celsius.

În București vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza, când temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 18…20 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala