Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 mai 2014

De: Carmen Ulian / 09.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 mai 2014
Sâmbătă vremea va fi închisă, cerul va fi înnorat și se vor semnala averse de ploaie și descărcări electrice. Maxime termice de până la 26 de grade Celsius.

Sâmbătă, 10 mai 2014, cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala averse de ploaie posibil însoțite de descărcări electrice, la început în est și sud-est, iar după-amiaza și noaptea și în restul țării. Izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de gridină. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări mai ales în timpul ploilor.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime, în scădere în regiunile estice, vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral și 26 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 6 și 13 grade.

În București, cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și noaptea se vor semnala averse slabe de ploaie, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai