Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 12 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 11.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 12 aprilie 2014
Sâmbătă, vremea se va menține în continuare rece, cerul va fi înnorat și sunt șanse de ploaie. La munte va fi lapoviță și ninsoare. Maximele termice vor fi de 18 grade Celsius.

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, vremea va fi rece în jumătatea estică a României, cerul va continua să prezinte înnorări și, mai ales în cursul zilei, pe arii relativ extinse va ploua, în general slab cantitativ. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului, când izolat se vor semnala ploi slabe.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime, în creștere ușoară față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării, vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 18 grade în vestul Olteniei.

În zona montană, cu precădere a Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, în sud-vestul extrem și în zona înaltă de munte. Temperaturile minime se vor încadra între -1 grad în depresiuni și 8 grade pe litoral și în sudul Banatului. Dimineața, izolat se va produce brumă.

În București, vremea se va menține ușor mai rece decât ar fi normal pentru acestă dată. Cerul va avea înnorări și temporar va mai ploua, slab cantitativ. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5…6 grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie