Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 15 martie

De: Carmen Ulian / 14.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 15 martie
Vremea va fi frumoasă, în cursul zilei de sâmbătă, cu cer variabil senin și temperaturi maxime de până la 21 de grade Celsius. Noaptea vremea se va mai răci, iar la munte va ninge.

Sâmbătă, 15 martie 2014, pe parcursul zilei, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil la senin și mult mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în estul și sudul teritoriului.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade Celsius. În cursul serii și al nopții vor fi înnorări temporare, iar în nordul, vestul și centrul țării se vor semnala precipitații slabe, predominant ploi, dar trecător și lapoviță sau ninsoare. În zona montană vor fi mai ales ninsori. În celelate regiuni ploile vor fi posibile cu totul izolat, spre sfârșitul intervalului. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari la munte, unde va sufla tare. Temperaturile minime se vor încadra între 0 și 8 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul, mai mult senin ziua, se va înnora temporar noaptea, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie