Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Apropo.ro / 15.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 16 noiembrie 2013
Maximele termice ale zilei de sâmbătă vor fi cuprinse între 7 și 14 grade Celsius. În București cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab.

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, temperaturile se vor situa în jurul celor normale, chiar ușor mai ridicate decât mediile multianuale. Maximele vor fi cuprinse între 7 grade și 14 grade, iar minimele între -4 și 5 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil și senin, cu unele înnorări în a doua parte a zilei și noaptea în jumătatea de nord-est a României, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Local în vest și pe arii restrânse în rest, mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

În București, vremea se va menține normală termic pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala