Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 august 2013

Apropo.ro / 16.08.2013, 18:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 august 2013
Ziua de sâmbătă va fi una călduroasă în general, la nivelul întregii țări. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius. În zona montană sunt așteptate înnorări, izolat ploi și descărcări electrice.

Sâmbătă, 17 august 2013, vremea va fi călduroasă în vestul și în sudul României și apropiată de normalul termic al perioadei în celelalte regiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade Celsius, iar minimele se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi și descărcări electrice, în vestul țării și în zona de munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sud-est.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 28° Celsius.

În București, vremea va fi călduroasă. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala