Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 mai 2014

De: Carmen Ulian / 16.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 mai 2014
Sâmbătă vremea se încălzește ușor, dar vor fi în continuare condiții de ploaie. Temperaturi maxime de 24 de grade Celsius.

Sâmbătă, 17 mai 2014, vremea se va încălzi ușor, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade. Cerul va avea înnorări temporare în jumătatea de vest a țării și la munte unde pe arii relativ extinse vor fi averse și descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apă mai pot fi însemnate.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și trecător în regiunile estice. Minimele termice se vor încadra între 4 și 13 grade.

În București, vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă va fi de 21…22 de grade. Cerul va fi variabil, favorabil ploii de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 8…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai