Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 18 mai

Apropo.ro / 18.05.2013, 09:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 18 mai
Sâmbătă, 18 mai, vremea va fi în general frumoasă la nivelul întregii tări, cu temperaturi de până la 30 de grade. Nu ne ocolesc nici ploile de sezon cu descărcări electrice.

Sâmbătă, 18 mai 2013, vremea în România va fi foarte caldă în sud și în sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de munte, local în nordul, centrul și nord-estul țării și izolat în rest.

 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, izolat, ușor mai ridicate în Câmpia Română, iar cele minime se vor situa, între 5…6 grade în depresiuni și 16…18 grade pe litoral.

În București, condițiile meteo vor indica o vreme călduroasă, cu maxime de 30…31 de grade și minime în jurul valorii de 13 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Pe litoral, vremea va fi caldă, în general frumoasă. Cerul va fi variabil și vor fi condiții pentru averse însoțite de descărcări electrice mai ales în deltă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 21 și 25 de grade, iar cele minime de 16 și 18 grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 18 și 20 grade.

La munte, cerul va prezenta înnorări și pe arii extinse, mai ales ziua, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate, îndeosebi în Carpații Orientali. Valorile termice vor marca o scădere ușoară, cu precădere în timpul nopții.