Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 19 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 18.04.2014, 17:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 19 aprilie 2014
Vremea va fi, în general, mai rece, în majoritatea regiunilor. Va continua să plouă, iar la munte va fi lapoviță și trecător ninsoare. Maxime termice de până la 20 de grade Celsius.

Sâmbătă, 19 aprilie 2014, în zonele de vest, sud-vest și centru ale României vremea se va răci, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

În zona montană înaltă vor fi precipitații sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse, îndeosebi ziua.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime se vor situa între 9…10 grade în Oltenia și 19…20 de grade în Maramureș. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiuni. Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere în jumătatea de est a teritoriului și la munte.

În București, cerul va avea înnorări îndeosebi în cursul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie