Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 noiembrie

Apropo.ro / 01.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 noiembrie
Sâmbătă vremea se va menține în general frumoasă cu maxime termice de până la 21 de grade Celsius. În București vor fi în jur de 17 grade Celsius.

Sâmbătă, 2 noiembrie 2013, vremea se va menține în general frumoasă și ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată în special în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ziua, în sud-estul teritoriului, iar noaptea și în extremitatea nordică, unde doar trecător și cu totul izolat va ploua slab sau burnița.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în Delta Dunării și în depresiuni și 21 de grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între 5 și 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase din sudul și din estul țării se va semnala ceață.Vântul va sufla slab și moderat.

În București, valorile termice, în scădere ușoară față de ziua anterioară, se vor situa în jurul celor normale pentru această dată din an. Cerul va prezenta înnorări în prima parte a intervalului, apoi, treptat, va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16..17 grade, iar cea minimă de 6…7 grade. Vor fi condiții de ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala