Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 decembrie 2013

Apropo.ro / 20.12.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 decembrie 2013
Sâmbătă, temperaturile pot atinge în anumite zone 10 grade Celsius. Nu vor lipsi înnorările, ceața și fulguielile. Pe suprafeșe mici sunt șanse de depunere de polei.

Sâmbătă, 21 decembrie 2013, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele obișnuite ale perioadei, local chiar mai ridicate. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață în zonele joase, mai persistente local în cele din vest și centru. Izolat se vor semnala burnițe și fulguieli și va fi posibilă, pe suprafețe mici, depunerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 0 și 10 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -11 și 0 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, temperaturile vor fi cuprinse între maxime de 3…5 grade și minime de -3 grade. La începutul zilei și noaptea vor fi înnorări și ceață. Vântul va sufla slab.