Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 20.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 iunie 2014
Sâmbătă, 21 iunie, vom avea parte de o vreme răcoroasă, cu instabilitate atmosferică și înnorări temporar accentuate. Maxime termice de 25 de grade Celsius.

Sâmbătă, 21 iunie 2014, vremea în România va fi răcoroasă, cu maxime termice între 18 și 25 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 7 și 17 grade Celsius. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate și ploi locale la munte, în Transilvania, Muntenia și Dobrogea și pe spații restrânse în restul teritoriului.

Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apă pot depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral, se va semnala cer variabil cu ploaie,vânt de 4 m/s, dinspre V, iar maxima zilei va atinge 22°C.

În București, vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și posibil de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie