Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 februarie 2014

Apropo.ro / 21.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 februarie 2014
Temperaturile mai scad, cerul va fi noros și temporar va ploua. La munte vor fi precipitații mixte. În București maximele termice vor atinge 9 grade Celsius.

Sâmbătă, 22 februarie 2014, valorile termice vor continua să scadă ușor în majoritatea regiunilor țării, dar vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, ziua pe arii extinse în jumătatea de vest a teritoriului și local în rest. Seara și noaptea, treptat, aria precipitațiilor se va extinde, cuprinzând toată țara. La munte se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nordul Moldovei, în Dobrogea și pe crestele montane înalte, iar spre sfârșitul intervalului și în extremitatea sudică a Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei și 14 grade în Transilvania, iar cele minime se vor încadra între 0 și 7 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi ușor mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.