Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 iunie

Apropo.ro / 21.06.2013, 18:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 iunie
Vremea se anunță călduroasă în continuare, cu temperaturi de ating 34 de grade. Prognoza meteo se anunță însorită și pe Litoral.

Sâmbătă, 22 iunie 2013, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a României. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile de sud și sud-vest, iar minimele se vor încadra între 13 și 23 de grade.

În zonele de vest, nord-vest și centru sunt șanse de apariție a precipitațiilor fiind prognozate averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte , date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab.

Pe Litoral sunt anticipate temperaturi de 30°C, cerul fiind variabil cu soare.