Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 martie

De: Carmen Ulian / 21.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 martie
Și sâmbătă, 22 martie 2014, vremea va fi predominant frumoasă. Maximele termice vor atinge 23 de grade Celsius.

Sâmbătă, 22 martie 2014, vremea va fi în continuare predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată calendaristică în cea mai mare parte a țării.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse 15 și 23 de grade, ușor mai scăzute pe litoral și în deltă, iar cele minime se vor încadra între 3 și 11 grade, mai mici în depresiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în est și sud-est. Vântul va continua să prezinte intensificări în Moldova și în Munții Banatului, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie