Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 24 mai 2014

De: Carmen Ulian / 23.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 24 mai 2014
Și sâmbătă va fi o vreme caldă, cu maxime termice de până la 30 de grade Celsius. În a doua parte a zilei vor fi înnorări, iar peste noapte sunt așteptate averse pe arii restrânse în sudul și estul țării.

Sâmbătă, 24 mai 2014, temperaturile în România vor fi în continuare mai ridicate decât cele obișnuite ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea când vor fi averse și descărcări electrice local în zona montană și pe arii restrânse în sud și est. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în continuare caldă, cu o maximă termică în jurul valorii de 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, vântul va sufla slab până la moderat.Temperatura minimă va fi de 14…15 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai