Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 26 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 25.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 26 aprilie 2014
Sâmbătă cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe izolat în vestul și sud-vestul țării. Maxime termice de până la 23 de grade Celsius.

Sâmbătă, 26 aprilie 2014, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar regimul termic se va menține apropiat de cel caracteristic acestei date. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe în vestul și sud-vestul țării. Vântul va avea intensificări temporare, îndeosebi în jumătatea de sud a teritoriului și la munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni, până la -2 grade.

În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie