Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 26 octombrie 2013

Apropo.ro / 25.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 26 octombrie 2013
Temperaturile maxime în România pentru ziua de sâmbătă se vor situa între 14 și 25 de grade Celsius. Deși vremea va fi caldă nu vor lipsi ceața și chiar burnița.

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, temperaturile vor rămâne la un prag relativ ridicat pentru această perioadă din an, în special în zonele intracarpatice. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase din regiunile sudice, estice și centrale, în special dimineața și noaptea, va fi nebulozitate joasă și local se va semnala ceață, iar izolat va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab până la moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 25 de grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 13 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei.

Vremea în București va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu ceață și nebulozitate joasă, mai ales dimineața și noaptea când vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala