Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 iulie 2013

Apropo.ro / 26.07.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 iulie 2013
Vremea continuă să fie caniculară cu temperaturi de până la 36 de grade Celsius. Meteorologii au anunțat că indicele de temperatură-umezeală va depăși frecvent pragul critic al disconfortului termic.

Sâmbătă, 27 iulie 2013, vremea în România va fi predominant frumoasă și călduroasă în regiunile sudice, vestice și pe arii restrânse în centrul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 35 de grade, izolat, în Oltenia.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse averse, posibil însoțite de descărcări electrice, în estul și în sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, ziua în Moldova și în Dobrogea.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile minime se vor situa, în general, între 12 și 20 de grade.

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, iar maxima zilei va atinge 29°C.

În București vremea va fi călduroasă, cu maxime ce vor atinge 33 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în intervalul 25 – 28 iulie 2013, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși frecvent pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie și pe arii mai restrânse în cele de deal și de podiș.

În Banat, Oltenia și sudul Munteniei vremea va deveni caniculară și se vor înregistra temperaturi maxime de 35…36 de grade.