Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 27.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 iunie 2014
Vremea se va mai încălzi ușor și va fi în general frumoasă. Maximele termice vor atinge 29 de grade Celsius.

Sâmbătă, 28 iunie 2014, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi după-amiaza și seara în Carpații Meridionali și Orientali, precum și în Subcarpații Getici, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în timpul ploilor, iar spre sfârșitul intervalului în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 29 de grade în Banat, Crișana și sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor încadra între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni. Dimineața, izolat se va semnala ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral, cerul va fi senin, vântul va bate cu 4 m/s, dinspre Est, iar maxima zilei va atinge 24°C.

În București, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie