Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 septembrie 2013

Apropo.ro / 27.09.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 septembrie 2013
Sâmbătă, 28 septembrie 2013, vremea se va menține mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Maxima termică va fi de 22 de grade Celsius.

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, vremea se va menține mai rece decât în mod normal în această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 2 și 11 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, unde se va produce brumă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile din jumătatea de sud a țării, dar și în extremitatea de nord-est unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Izolat se va semnala ceață.

În București, vremea se va menține mai rece decât în mod normal în această perioadă a anului. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Mai ales în cursul zilei, vor fi înnorări temporare și condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala