Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 29 martie 2014

De: Carmen Ulian / 28.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 29 martie 2014
Maximele termice ale zilei de sâmbătă, 29 martie, vor fi de până la 18 grade Celsius, iar minimele până la -3 grade Celsius. O zi cu cer variabil și precipitații.

Sâmbătă, 29 martie 2014, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va deveni variabil, iar unele înnorări și pe spații restrânse ploi slabe se vor mai semnala doar în prima parte a zilei în partea de sud-vest a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile extracarpatice.

QUIZ – În ce țări este permisă biciuirea soțiilor, de Paște?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, în zonele joase din vest, vor fi condiții de ceață, iar în nord, centru și est pe spații restrânse se va produce brumă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade, ușor mai scăzută la periferie.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie