Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 31 mai 2014

De: Carmen Ulian / 30.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 31 mai 2014
Sâmbătă vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi în scădere. Vor fi înnorări și averse. Temperaturi maxime de până la 23 de grade Celsius.

Sâmbătă, 31 mai 2014, vremea va fi răcoroasă, chiar rece pentru această dată în nordul și centrul țării. Vor fi înnorări și pe arii relativ extinse în estul țării și local în rest, se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va prezenta unele intensificări îndeosebi în cursul zilei.

Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 23 de grade, iar minimele între 6 și 16 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral vremea devine instabilă. Cerul va fi variabil și sunt condiții de furtună. Maxima zilei va atinge 23 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai

În București, vremea va fi răcoroasă pentru această dată. Mai ales în cursul zilei vor fi înnorări și se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.