Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 5 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 04.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 5 aprilie 2014
Sâmbătă vom avea parte de temperaturi ceva mai scăzute decât în zilele anterioare, mai ales în regiunile sudice și sud-vestice. Vom avea maxime termice de până la 19 grade Celsius.

Sâmbătă, 5 aprilie 2014, vremea se va răci, mai ales în regiunile sud-vestice și sudice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade. Aici cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua pe arii relativ extinse, în timp ce, în celelalte regiuni, deși vor fi înnorări, doar izolat vor fi posibile ploi.

La munte, în a doua parte a intervalului și în zona deluroasă a Olteniei și Munteniei se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a țării. Izolat în Moldova și în depresiunile intramontane ale Carpaților Orientali se va consemna brumă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va răci semnificativ față de ziua anterioară, astfel încât temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 2…3 grade. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vântul va prezenta intensificări.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie