Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 7 decembrie 2013

Apropo.ro / 06.12.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 7 decembrie 2013
Vremea se va răci în majoritatea zonelor țării. Va ninge la munte și pe arii restrânse în rest. În București pot fi ninsori slabe. Maximele termice vor atinge 6 grade Celsius.

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, vremea se va răci în cea mai mare parte a României. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în nord-vestul și centrul țării și 6 grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 și -2 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Va ninge, în general slab, în zona de munte și în regiunile intracarpatice, și pe arii restrânse în rest. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare.

În București, cerul va fi temporar noros, favorabil trecător ninsorii slabe. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade. Vântul va sufla în general moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala