Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 7 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 06.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 7 iunie 2014
Temperaturile maxime de sâmbătă vor urca până la 32 de grade Celsius. Vremea va fi caldă, dar și instabilă în a doua parte a zilei.

Sâmbătă, 7 iunie 2014, vremea în România va fi caldă, dar și în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta în a doua parte a zilei și la începutul nopții, prin înnorări și local averse, însoțite de descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Excepție vor face regiunile vestice și de sud-est, unde astfel de fenomene pot apărea doar izolat. Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan și la munte, dar și în timpul ploilor, când poate lua aspect de vijelie.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 9 și 20 de grade.

Vremea pe Litoral va fi frumoasă și caldă, cu cer senin. Maxime termice de până la 30 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie

În București, vremea va fi caldă, dar și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și la începutul nopții, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.