Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Apropo.ro / 08.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 9 noiembrie 2013
O zi de sâmbătă frumoasă și caldă, cu maxime termice de până la 22 de grade Celsius. Și în Capitală va fi vreme tocmai bună de ieșit la plimbare.

Sâmbătă, 9 noiembrie 2013, vremea se va menține în general frumoasă și caldă pentru acestă perioadă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, ușor mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile nord-vestice, iar noaptea și în cele vestice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare pe crestele montane. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceață.

În București, vremeava fi frumoasă, cu maxime de 20 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala