Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 1 noiembrie 2013

Apropo.ro / 31.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 1 noiembrie 2013
Vineri, 1 noiembrie, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de până la 20 de grade. De asemenea vor fi condiții de ceață, dimineața și seara, iar izolat ploi slabe sau burniță.

Vineri, 1 noiembrie 2013, vemea va fi în general frumoasă și destul de caldă, în special în zonele deluroase și montane, unde cerul va fi variabil. În restul teritoriului, mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceață și izolat, ploi slabe sau burnițe.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în Delta Dunării și 20 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa între 1 și 11 grade. Vântul va sufla slab până la moderat.

În București, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima zi a lunii noiembrie, astfel încât temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Vor persista norii de nivel jos și vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala