Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 10 ianuarie 2014

Apropo.ro / 10.01.2014, 09:39
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 10 ianuarie 2014
Vremea de vineri va atinge temperaturi maxime de 12 grade Celsius, în țară. Vor fi în continuare condiții de ceață și burniță.

Vineri, 10 ianuarie 2014, temperaturile vor avea valori peste cele normale în a doua decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, unde pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări îndeosebi în prima parte a zilei, când local în zonele joase de relief va mai fi ceață asociată trecător cu burnițe. La munte vântul se va intensifica treptat, mai ales pe creste, unde seara și noaptea vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, în special în Carpații Orientali.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 3 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru data calendaristică. Cerul va avea înnorări cu precădere în prima parte a zilei, când se mențin și condițiile de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.