Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 11 octombrie 2013

Apropo.ro / 10.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 11 octombrie 2013
Temperaturile cresc ușor, în special în jumătatea de vest a țării. Maximele vor atinge 23 de grade Celsius. Și în Capitală vremea va fi caldă, deși va fi un cer variabil.

Vineri, 11 octombrie 2013, temperaturile vor crește ușor, în special în jumătatea de vest a României, iar cerul va fi variabil.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…23 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase se va semnala ceață, iar în regiunile extracarpatice va fi asociată izolat cu ploi slabe sau burnițe. Vântul va sufla slab și moderat.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

tabel