Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 12 iulie 2013

Apropo.ro / 11.07.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 12 iulie 2013
Ziua de vineri va fi caracterizată de cer variabil, cu înnorări, ploi locale și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi de până la 31 de grade Celsius.

Vineri, 12 iulie 2013, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în regiunile nordice și 30…31 de grade în sudul țării, iar cele minime se vor încadra între 10 și 20 de grade. În nordul, centrul și estul țării cerul va fi înnorat.

Va ploua local în Maramureș, Transilvania și Moldova și pe arii mai restrânse în Muntenia și vestul Dobrogei. Și în zona de sud-est se vor semnala descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene vor fi posibile izolat, în special în zona de munte.

În București sunt așteptate ploi, mai ales în cursul zilei și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade Celsius.

Pe Litoral va fi cer variabil cu soare, vânt slab și maxima zilei de 29 grade Celsius.