Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 13 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 12.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 13 iunie 2014
Vremea va fi vineri instabilă în jumătatea de sud a țării și în zona de munte. Maxime termice de până la 33 de grade în sudul Olteniei.

Vineri, 13 iunie 2014, vremea va fi instabilă în jumătatea de sud a României și în zona de munte, unde vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala local în Transilvania și Moldova și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime vor fi apropiate de cele normale la această dată și se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și 33 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Vremea pe Litoral va fi frumoasă și cu cer variabil. Maxime termice de 31 de grade Celsius.

În București, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta mai ales după-amiaza și noaptea prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie