Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 16 august 2013

Apropo.ro / 16.08.2013, 08:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 16 august 2013
Meteorologii anunță o zi de vineri cu temperaturi mai scăzute decât în zilele anterioare, ploi cu descărcări electrice în mai multe zone din țară. ANM a emis și o avertizare de cod galben de furtună valabilă pentru patru județe.

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru vineri, 16 august, o avertizare nowcasting de cod galben de furtună pentru patru județe din România.

Avertizarea emisă pe site-ul ANM este valabilă pentru județele Argeș, Dâmbovița, Prahova și Buzău, în zona de munte, între orele 08:00 și 10:00.

În aceste regiuni se vor semnala averse ce pot totaliza și depăși izolat 20…25 l/mp.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Vineri, 16 august 2013, în jumătatea vestică a României și în zona de munte sunt așteptate ploi, însoțite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de manifestări se vor semnala doar izolat. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în prima parte a intervalului, în zona de sud-est.

Pe Litoral cerul va fi senin, iar vântul va bate cu 6 m/s (dinspre Nord). Maxima zilei: 29°C.

În București, cerul va fi variabil. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade. Vântul va sufla moderat ziua și slab noaptea.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala