Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 17 ianuarie 2014

Apropo.ro / 17.01.2014, 09:45
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 17 ianuarie 2014
Și vineri temperaturile rămân mai ridicate decât ar fi normal la această dată. Maximele vor fi cuprinse între 2 și 11 grade Celsius.

Vineri, 17 ianuarie 2014, temperaturile rămân mai ridicate decât ar fi normal la această dată. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, ușor mai ridicate în Banat, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade. Cerul va fi mai mult noros în nordul țării și temporar noros în celelalte regiuni.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cu precădere în cursul nopții vor fi precipitații, mai ales ploi, în Maramureș, nordul Crișanei și al Transilvaniei. Izolat în restul teritoriului vor fi ploi slabe sau burnițe, iar la munte, cu deosebire în masivele nordice, trecător va ninge slab.

În zonele joase vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține mai caldă decât ar fi normal la această dată, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab.