Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 20 decembrie 2013

Apropo.ro / 19.12.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 20 decembrie 2013
O zi de vineri cu cerul variabil, înnorări noaptea și condiții de precipitații mixte. Maximele termice ating și 11 grade Celsius. Local se va semnala ceața.

Vineri, 20 decembrie 2013, cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în regiunile nord-vestice, unde, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de precipitații slabe mixte.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între -9 și 2 grade. Vântul va sufla slab până la moderat. În zonele joase, cu precădere din regiunile extracarpatice, local se va semnala ceață, mai ales dimineața și noaptea.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade.