Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 20 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 19.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 20 iunie 2014
Și vineri, 19 iunie, vremea va fi instabilă și rece, cu maxime termice de până la 28 de grade Celsius. Nu vor lipsi nici aversele cu aspect torențial.

Vineri, 20 iunie 2014, în sudul, centrul și estul României vremea va fi rece și instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, iar vântul va prezenta intensificări. Cantitățile de apă vor fi local mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, valorile termice se vor menține la valori comparabile cu cele din intervalul anterior, ușor sub cele normale, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade, izolat, în sud-est și 28 de grade în vestul extrem, iar cele minime se vor situa între 8 și 15 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi cer variabil cu soare, iar maxima zilei va atinge 20°C.

În București, vremea se va menține rece și instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, iar vântul va prezenta intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie