Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 21 februarie 2014

Apropo.ro / 20.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 21 februarie 2014
Vineri vremea va fi caldă în vestul și centrul României, precum și în zona de munte. În București vor fi maxime termice de 10 grade Celsius.

Vineri, 21 februarie 2014, vremea va fi deosebit de caldă în vestul și centrul României, precum și în zona de munte.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime, în ușoară scădere în majoritatea zonelor față de ziua anterioară, vor avea valori de la 7 grade în Moldova până la 16 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -1 și 9 grade. Cerul va avea înnorări și izolat se va semnala burniță sau ploaie slabă, cu precizarea că, în cursul nopții, treptat nebulozitatea va deveni mai consistentă în vestul și nord-vestul țării, unde pe spații relativ extinse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul teritoriului. Izolat în zonele joase va fi ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, deși valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult noros și, trecător, mai ales noaptea, vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi treptat va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.