Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie

Apropo.ro / 20.06.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie
Se anunță din nou vreme călduroasă, cu temperaturi ce urcă până la 34 de grade Celsius în termometre. La munte vor fi ploi de scurtă durată, iar pe Litoral cerul va fi senin.

Vineri, 21 iunie 2013, vremea în România va fi foarte călduroasă, în special în jumătatea de vest a țării. În rest, valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice ale lunii iunie. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 34 de grade Celsius.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte , date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe arii restrânse există șanse de ploi de scurtă durată în zona de munte și în vestul României. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

În București vremea va fi călduroasă, cu cer variabil la senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va depăși 30 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

Pe Litoral cerul va fi senin și temperatura maximă va atinge valoarea de 27°C.