Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 23 august 2013

Apropo.ro / 22.08.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 23 august 2013
O zi de vineri, 23 august 2013, călduroasă, cu temperaturi maxime de până la 33 de grade Celsius. În țară, local, vor exista condiții de ploaie.

Vineri, 23 august 2013, vremea va fi călduroasă în regiunile sudice și sud-estice ale României, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această decadă a lunii august.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în estul Transilvaniei și 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 11 și 21 de grade. Sunt condiții de ploaie în Banat, Transilvania, vestul și nordul Olteniei precum și în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul extrem al teritoriului, dar trecător și în timpul ploilor.

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, vânt de 6 m/s, dinspre NE și temperaturi maxime de 31° Celsius.

În București, vremea va fi călduroasă. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala