Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 23 mai

De: Carmen Ulian / 22.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 23 mai
Vremea de vineri se va menține caldă, cu temperaturi ce vor urca până spre 30 de grade Celsius. Cerul va prezenta înnorări în partea a doua a zilei, iar spre seară sunt posibile averse.

Vineri, 23 mai 2014, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales după-amiaza și seara, când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în sudul și sud-estul țării și la munte și izolat în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține caldă, cu o maximă termică de 26…27 de grade și o minimă ce se va situa în jurul valorii de 14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei când vor fi posibile ploi de scurtă durată însoțite de fenomene electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai