Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 25 octombrie 2013

Apropo.ro / 24.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 25 octombrie 2013
Ziua de vineri va avea temperaturi maxime de până la 23 de grade în vestul țării. În restul teritoriului, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Dimineața și seara vor fi condiții de ceață.

Vineri, 25 octombrie 2013, temperaturile vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, exceptând regiunile intracarpatice, unde se vor menține ușor mai ridicate decât normele climatologice.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade pe litoral și 23 de grade în vest, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 12 grade. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea, mai ales în zonele joase, local va fi ceață, posibil asociată izolat cu burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat.

În București, temperatura aerului va marca o ușoară scădere, vremea va fi normală termic pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 6…7 grade. Mai ales dimineața, se va semnala ceață și, posibil, burniță. Cerul va fi variabil și vântul va sufla în general slab.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala