Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 27 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 26.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 27 iunie 2014
Vineri, 27 iunie, vom va avea parte de înnorări și averse, pe litoral se anunță cer variabil cu furtună. Maximele termice ale zilei sunt de 28 de grade Celsius.

Vineri, 27 iunie, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, în extremitatea nordică a țării și la munte, iar noaptea în regiunile sud-vestice unde, pe spații restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nord-estul teritoriului, dar trecător și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între 7 și 17 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral se anunță cer variabil cu furtună, vânt de 3 m/s, dinspre Vest, iar maxima zilei va atinge 21°C.

În București, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie