Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 28 martie 2014

De: Carmen Ulian / 27.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 28 martie 2014
Vineri, 28 martie 2014, vremea se va răci în cea mai mare parte a țării. Se vor întregistra maxime termice de până la 18 grade Celsius. Sunt așteptate ploi, iar în zona montană precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vineri, 28 martie 2014, vremea se va răci ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse, exceptând regiunile nord-vestice unde ploile vor fi izolate. Vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice, iar în regiunile sud-vestice, sudice și la munte, izolat, cantitățile de apă vor mai depăși 20 l/mp.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în Maramureș, precum și în nordul Crișanei și al Transilvaniei, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade. În zonele joase din vest, vor fi condiții de ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Local, vântul va avea unele intensificări la munte, în sudul țării, iar noaptea și în est.

În București, vremea va fi închisă și se va răci ușor. Temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie