Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 30 mai 2014

De: Carmen Ulian / 29.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 30 mai 2014
Vineri vom avea parte de o vreme instabilă, cu înnorări și averse însoțite de descărcări electrice. Maxime termice de până la 24 de grade Celsius.

Vineri, 30 mai 2014, vremea va fi instabilă, cu înnorări temporar accentuate în toate regiunile. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în jumătatea de est a țării, unde și cantitățile de apă vor fi mai însemnate și local în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor continua să scadă, cu precădere în sudul și în estul țării și se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 17 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi cer variabil cu soare, maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius.

În București, vremea va fi instabilă și se va răci semnificativ față de ziua anterioară. Vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai