Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 4 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 03.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 4 aprilie 2014
Valorile termice continuă să crească, temperaturile maxime pot atinge 24 de grade Celsius. În anumite regiuni ale țării sunt șanse de ploi slabe.

Vineri, 4 aprilie 2014, valorile termice vor continua să crească față de ziua anterioară, caracterizând o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată în vestul, centrul și sudul țării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 0 și 13 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și trecător ploi slabe pe arii restrânse, ziua în regiunile nordice, nord-estice și centrale, iar noaptea cu precădere în cele sudice și de sud-vest.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Izolat, în zona înaltă a Carpaților Orientali se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în prima parte a intervalului în Moldova, iar ulterior în regiunile sudice.

În București, vremea va fi în general frumoasă și ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului. Temperatura aerului va fi în creștere față de ziua anterioară, cu o maximă de 22…23 de grade și minima de 8…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie