Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 4 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 03.07.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 4 iulie 2014
Vineri cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse pe spații restrânse. Maxime termice de până la 29 de grade Celsius.

Vineri, 4 iulie 2014, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ziua, în jumătatea de sud-est a țării unde pe spații restrânse se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în prima parte a intervalului, în Moldova, Dobrogea și Bărăgan, dar și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, iar cele minime, în general, între 8 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral se anunță cer variabil cu ploaie, vântul va atinge 4 m/s, dinspre NE, iar maxima zilei va atinge 27°C

În București, În prima parte a zilei cerul va avea înnorări și trecător va mai ploua slab, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 26… 27 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie