Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 6 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 05.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 6 iunie 2014
Vineri vremea se va mai încălzi, dar se menține instabilă. Sunt așteptate averse în a doua parte a zilei. Maxime termice de până la 29 de grade Celsius în regiunile sudice.

Vineri, 6 iunie, vremea în România se va încălzi, dar se va menține ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special după-amiaza și la începutul nopții, când se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice, pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal și munte. Vântul va avea unele intensificări pe litoral și în deltă, iar în timpul ploilor și în restul teritoriului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în depresiuni și 29 de grade în regiunile sudice, iar cele minime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade.

Pe Litoral va fi un cer variabil, cu averse. temperaturile maxime urcă până la 24 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie

În București, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara când vor fi condiții de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.